avize detail

Utilizarea terapiei fotodinamice antimicrobiene în stomatologie

Published: 16.10.2024
Aula „Sala Senatului”, blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165

Dragi studenți ai Facultății de Stomatologie, nu ratați această oportunitate unică de învățare!

Pe data de 19 septembrie, la ora 16:15, vă invităm să participați la un curs special dedicat Utilizării terapiei fotodinamice antimicrobiene în stomatologie.

Descrierea evenimentului: Acest curs are ca scop familiarizarea studenților cu utilizarea terapiei fotodinamice în tratamentul afecțiunilor parodontale și al maladiilor mucoasei cavității bucale. Veți avea ocazia să descoperiți cum această tehnologie inovatoare poate revoluționa abordarea tratamentului în stomatologie.

Invitat special: Maya Aldasheva - Doctor habilitat în științe medicale și Profesor, Șef de catedră de Stomatologie Terapeutică la KazNMU, Kazahstan. Cu o vastă experiență internațională, Profesorul Aldasheva ne va ghida prin cele mai recente descoperiri și aplicații clinice în domeniu.

Locație: Aula „Sala Senatului”, blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165.

Număr estimativ de participanți: 171 persoane

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților Stomatologi din Moldova în colaborare cu Catedra de Propedeutică Stomatologică „Pavel Godoroja” şi ASRM - Asociatia Studentilor si

Rezidentilor în Medicină din

Moldova USMF

Vă așteptăm cu drag să descoperiți noi metode de tratament!

https://forms.gle/SJS8PayomLZqAzZE6

invitatie

SOCIAL MEDIA

Comentarii